maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ravintola Pastis

Ranskalaisen keittiön klassisiin makuihin luottava Pastis avasi ovensa huhtikuun alkupuolella.

003

Paikka on tyylikkäästi remontoitu, ranskalainen bistrohenki huokuu niin astioista, ruokalistasta, aterimista kuin henkilökunnan vaatetuksestakin. Ravintola jakautuu kahteen saliin, joista alempaan pääsaliin otetaan varauksia ja yläsaliin on mahdollista tulla ilman varausta, kun alkaa hiukoa. Myös baaritiski oli kovasti ruokailijoiden suosiossa vierailuiltana.

Pidempään vierailuun suosittelen pöydän varaamista, yläsali on varsin pieni tila ja siinä oleva pöydät lähellä pääovea ja naulakkoa.

002016004

Listalla oli useita herkullisen kuuloisia ruokia, mutta valitsimme kolmen ruokalajin päivän menuun, joka tällä kertaa oli koottu suoraan listan annoksista. Seuraavalla kerralla haluan maistaa ainakin talon makkaraa ja simpukoita!

008

Kylmäsavustettua lohta, paahdettua briossia ja piparjuurituorejuustoa

009

Grillattua kuvepaistia béarnaise

013

Tryffelisuolatut maalaisranskalaiset

019

Grand Marnierilla maustettu crème caramel ja tuoreita marjoja

024

Mutkatonta ja rehellistä, maukasta! Ei turhaa hienostelua vaan rentoa palvelua ja erinomaisia viinejä. Lasku kahdelta hengeltä aperitiivin, kolmen ruokalajin ja siihen sovitettujen viinilasillisten kera oli noin 150€. Varsin kohtuullista.

Suosittelen!

030

Katso lisää täältä; pastis.fi

P.S. Kuten Murussa, niin täälläkin palvellaan “käsi olallaIloiset kasvot

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti