sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Bistro O Mat - sunnuntaibrunssitunnelmia

Blogin kirjoittaminen on tällä hetkellä jäissä arkisen aherruksen viedessä leijonanosan hereilläoloajasta. Ja nyt kun pitkästä aikaa yritän saada edes joitain sanoja peräkkäin kunnon tekstiin niin sekin tuntuu tahmealta. Onneksi kuvat kertovat omaa tarinaansa tästä ravintolasta Kirkkonummella.

Olen pitänyt paikasta ja sen tunnelmasta ensikäynnistä lähtien. Sinne on helppo tulla ja siellä on helppo olla. Ei tarvitse jännittää, saa olla rennosti ja nauttia. Kaikki tämä on lopputulos upeasta ja tinkimättömästä työstä jonka kaksi ravintola-alan ammattilaista ovat osanneet tehdä oikein. Kunniahimoinen isäntä, jonka ammattitaito näkyy ja maistuu hienoina makuelämyksinä lautasella sekä emäntä joka valloittaa asiakkaat aidolla, iloisella olemuksellaan.

Moni ravintola on hyvä, mutta parhaaksi tullaan vain antamalla “sitä jotain” itsestään. Tästä Marko, Päivi ja Bistro O Mat on täydellinen esimerkki. Kiitos!

005006001002003004007008016010011009

Kuvat ovat brunssista 1.12.2013, johon kuuluu laaja valikoima alkupaloja, pääruoka pöytiin tarjoiltuna (tällä kertaa grillattua kuhaa ja hollandaisea) sekä juustovalikoima ja jälkiruokia.

Katso lisää täältä: http://www.bistromat.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti