sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Grotesk

Lauantai-illan ratoksi saimme yllätysliput Peacock- teatteriin Kuka, Mitä, Häh? -musikaaliin. Siitä innostuneena päätimme kunnon kansalaisten tavoin käydä sivistyneesti aikaisella illallisella. Mieleeni tuli Grotesk.

Tilaa oli ja sinne suuntasimme. Naistenpäivän kunniaksi ravintola tarjosi kaikille naisille cocktailin, Aperol Spritzin. (Aperolia, kuohuviiniä ja soodavettä) Kaipasin kesää ja Italiaa. Nälkäkin oli. Tilasimme keittiömestarin menun, kolmella ruokalajilla, yllätyksenä.001

“Sellerikeittoa, omenachutney, purjotuhkaa ja ruohosipulia”

Pehmeä, kuohkea sellerikeitto terästettynä kirpeällä omenachutneylla. Toimiva yhdistelmä.

004

“Pehmeäksi haudutettua vasikanrintaa, parsakaalipyreetä, ohraa ja valkokaalia”

006

Maistui…. jokin pieni kirpeä elementti olisi piristänyt hyviä, mutta tasaisia makuja.

009

“Vadelma-frangipanekakkua, vadelmasorbettia, paahdettua valkosuklaata, kinuskia ja sitruunageeliä”

Jälkiruoassa oli kaikki kohdallaan; sopivasti pehmeyttä, rapsakkuutta, raikkautta ja hapokkuutta.

Ruokailu sujui mallikkaasti. Ainut asia, mikä jäi hiukan harmittamaan oli prosessin hidas käyntiin lähteminen. Aikaa kului 45 minuuttia, ennen kuin alkuruoka oli pöydässä.

Katso lisää täältä: http://www.grotesk.fi/

Myös Groteskin viinibaarista saat herkullisia annoksia, kannattaa kokeilla!

002007012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti