tiistai 3. marraskuuta 2015

Loung3

Kolmannen Linjan varrella alkaa pikkuhiljaa olla mukavasti kuhinaa. On kahvilaa, deliä ja ravintolaa. Linjan keskivaiheilla sijaitseva Loung3 on hyvä lisä tarjontaan varsinkin, jos kaipaat klassikkodrinkkejä ja purtavaa rennolla otteella. Tosin monet muutkin ovat jo löytäneet tänne, joten pöytävaraus saattaa olla tarpeellinen.

Sisutuksesta voi aistia, että Kolmos3n sisarravintolassa ollaan. Yksinkertainen on kaunista. Enemmän eroja löytyy ruokatuotteesta Kolmos3n ollessa fiinimpi ja keskittynyt pohjoismaisiin raaka-aineisiin. Loung3ssa otetaan maailma vastaan avarakatseisemmin ja makumatka vie ympäri maailmaa välimerellisellä tuulahduksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vasemmalla ihan kaikkea ja oikealla Burrata ja tryffeliranskalaisia. Mainiona ruokajuomana toimi Secco Italian Bubbles Rose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paistettuja jättiravun pyrstöjä sekä lohitartaria. Värikkäät, kivat astiat tuovat mukavasti fiilistä kattaukseen, vai mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Karitsanlihapullia ja kesäkurpitsa-hernemunakasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihan itse koottu annos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tiramisu ja palan painikkeeksi kuvasta puuttuva espresso.

Kävin Loung3ssa hyvän ystäväni kanssa eräänä alkusyksyn lauantaina. Pidin kovasti ravintolan rennosta meiningistä, siihen sopivasta asiakaspalvelusta ja jaettavista pienistä annoksista. Pääruokiakin listalla on tarjolla ja vakoilimme niitä naapuripöydän saadessa annokset eteensä. Herkullisilta näyttivät, nekin!

Katso ruokalistat, juomat ja aukioloajat täältä: Ravintola Loung3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti